Wat is Diabetix?
Diabetix is een complete, voedzame maaltijdshake die je voorziet van alle voedingsstoffen die je dagelijks nodig hebt en helpt je bij gewichtsbeheersing zonder je druk te hoeven maken over je bloedsuikerspiegel. 

Voor wie is Diabetix geschikt?
Diabetix is speciaal samengesteld uit natuurlijke ingrediënten voor mensen met diabetes type 2 of in een voorstadium hiervan (prediabetes). Maar Diabetix kan ook worden gebruikt door mensen die graag op een gezonde manier willen afvallen of gewicht willen blijven zonder steeds na te denken over wat en hoeveel ze eten. 

Hoelang vult Diabetix?
Diabetix verzadigt zo'n 3 tot 5 uur, dit betekent dat je in het volgende dagdeel pas weer behoefte hebt aan een maaltijd.

Past Diabetix in een koolhydraatbeperkt dieet?
Diabetix past uitstekend in een koolhydraatbeperkt dieet. Als je twee hoofdmaaltijden met Diabetix vervangt blijf je rond de 20 gram langzame, koolhydraten per dag.

Hoe werkt de 30 dagen geld-terug-garantie?
Je kan Diabetix bestellen en proberen zonder enig risico. Als je niet tevreden bent, krijg je - ook als de zak geopend en gebruikt is - het volledige aankoopbedrag tot 30 dagen na aankoop terug. 

Wat zijn de verzendkosten?
Diabetix wordt gratis thuisbezorgd in Nederland, België en Duitsland vanaf 2 of meer zakken. Indien de bestelling minder dan 2 zakken is, wordt er €5,- aan verzendkosten in rekening gebracht.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Doordeweeks voor 22:00 besteld is de volgende dag in huis. Bestel je in het weekend of vrijdag na 22:00 uur? Dan ontvang je dinsdag je bestelling.

Hoelang is Diabetix houdbaar?
De houdbaarheidsdatum is 12 maanden, indien ongeopend en bewaard op een droge, koele plek verwijderd van direct zonlicht. Eenmaal geopend is het 6 maanden houdbaar indien hersloten en bewaard op een droge, koele plek verwijderd van direct zonlicht.